Také patÅ™Ãte mezi ty, kdo pijà radÄ›ji svou kávu bez kofeinu, neboÅ¥ se domnÃvajÃ, že je to zdravÄ›jÅ¡Ã způsob, jak si užÃt onu typickou chuÅ¥? Je to stejný omyl, jako když se lidé domnÃvajÃ, že odtuÄnÄ›né mléÄné výrobky jsou zdravÄ›jÅ¡Ã. DÃky faktu, že se z šálku VaÅ¡Ã rozpustné odboural veÅ¡kerý kofein, dostalo se do nà mnohem vÃce chemických pÅ™Ãsad, než je zdrávo. Zkuste si radÄ›ji uvaÅ™it pár šálků té pravé, voňavé a ÄerstvÄ› umleté Arabicy, pro své zdravà i požitek uÄinÃte mnohem vÃce.
Nebojte se si pochutnat
NemusÃte se bát troÅ¡ky kofeinu, kterou dostanete do svého tÄ›la. DopÅ™ejte-li si pár šálků, které zhotovÃte tÃm správným postupem. A jaký že je ten správný postup? PÅ™Ãprava kávy se v naÅ¡ich podmÃnkách znaÄnÄ› liÅ¡Ã od způsobu, jakým postupovali lidé kdysi dávno v Arábii. Trojnásobné svaÅ™enà se pÅ™ÃliÅ¡ neuchytilo, nicménÄ› neváhejte, máte-li chuÅ¥ experimentovat, tento způsob vyzkouÅ¡et. Nakonec si jistÄ› vyberete takový styl, který Vám bude nejlépe vyhovovat a u nÄ›j již zůstanete. Nezapomeňte vÅ¡ak, že voňavá Arabica si nezasloužà dlouhé stánà a je nejlépe ji zkonzumovat hned, jeÅ¡tÄ› horkou.